Excited!

Hai mommies, ade yg sama dgn saya tak due 29/10.. Tadi tengok kat fb due beza berapa hari je dgn saya tapi dah bersalin. Baby prem 34weeks..alahaii tak sabar nak tunggu baby keluar ? seronok tengok momies lain dah jumpa baby..

1 Trả lời

Saya 19/10 sis.. Tgl lagi 4 minggu. Sebaik2nya sy nak tgu baby cukup bulan baru nak bersalin. Tp, kalau ditakdirkan baby keluar awal, saya terima. Baby praَ matang nti doktor suntik kuatkan paru2 baby. Sakit sgt ubat tu 😅. Semoga urusan bersalin kita dipermudahkan.. Amin..

5y trước

Aamiin semoga dipermudahkan sis.. Saya pon nak cukup bulan.. Tp bila tengok ade org dah bersalin jadi tak sabar nak jumpa baby.. Huhuhuu