Produk stretchmark

Hai mommies. Ade x suggestion produk yg bajet & berkualiti utk saya beli. Kerap sgt gatal bawah perut. Mak pesan jgn garu kena kulit garu bhgian luar lapik kain. Tpi saya takut nanti lame2 ade juga strectmark. Selain Amway Allano ape produk yg sesuai?#seriusnanya #firstmom

3 Các câu trả lời

Lain kulit lain keberkesanannya. Macam saya, kalau gatal, guna minyak kelapa dara. Untuk elakkan strech mark, saya guna Mama's Choice & Pureen

Palmer lotion atau oil pon ok..sy guna dua2..tkde la sapu hri2..23weeks perut belum ada strecthmark lagi..peha dh ada dri sblm preggy lg..

8mo trước

Kene sapu dari awal..sy sapu dari awl

bp week sis