Morning Sickness

Hai mommies. Ada yang boleh kongsi tips tak untuk atasi alahan? Haritu lepas makan ubat tahan muntah & vitamin okay dh, tapi sekarang jadi semula. Mohon tipsnya yaaa🧕🥰#ingintahu

1 Trả lời

nak hilangkan alahan tu mmg susah la,tpi Kalau nak kurangkan tu boleh lgi. sya alahan bau,nasi semua xleh masok. sya hanya boleh telan biskut dgn buah je. air ksong suam pun xleh telan. nak minum apa2 air kena minum sejuk2 banyak ais. jus oren, dengan air kelapa je boleh telan. Makan pulak hanya mampu telan biskut dengan buah2an je.