BANYAKKAN SUSU BADAN

Hai mommies . Ada tak suggestion banyakkn susu badan . Lepas bersalin ni saya ada masalah tidur yang teruk sampai susu badan drop . Baby tidur pun saya yang susah nk tidur sampai kadang sehari tak sampai sejam tidur . #SeriusTanya #ingintahu

1 Trả lời

Cuba amalkan air rebusan kurma merah + goji berry + halba. pastu makan sawi & lobak putih. mindset pun penting ye. tu usaha kita. selebihnya doa dan tawakkal pada Allah. jaga demand & supply jugak. it's normal kita baru lepas bersalin tidur tak cukup.

7mo trước

Haah sis sy cuba cuba jugak . Kadang paksa pejam tp tu la kadang pejam sampi penat mata tetap tk lelap 🥲