Hi nk tnya..bahaya tk ibu mengandung ad cyst??

sebab hari tu pergi scan doc kta ad dua cyst jd risau pulak klau kta nk cara hilangkn dia mcm mn ya???

6 Các câu trả lời

sy masa first scan utk sahkan kehamilan ada cyst. Lepastu buat buku pink awai sbb ada cyst tu. second scan cyst tu dh hilang. doc ckp ada cyst bsifat smentara. tp ikut pd kdudukan cyst dan saiz.

sy pon mcm awak..siap ada fibroid sekali..kebanyakan kes mcm kita akan bnyak refer doktor pakar.. kita doa bnyak2 supaya bby sihat n kita pon shat..insyallah..aamiin

2y trước

ouhh oke terima kasih aminn

Saya pun mula2 scan 5w ada cyct,tapi bila scan semula 10w dah takda doctor cakap...selalunya akan hilang sendiri je puan..tu yang doctor bgtau saya

Saya mula2 pun ada tp lama2 dia kecil..doc dkt hosp cakap mmg dia akan mengecil sendiri..tak payah buat apa..doc bgtahu..

semoga Allah permudahkan segalanya buat mommy2 yg menghadapi cyst waktu mengandung.. Aaaamiin..

Hai. Kena refer doktor. Doktor je boleh tengok cyst tu merbahaya untuk ibu/baby