DUE 22 BABY DA KELUAR 13HB

Hai momiess nak update . hritu bru mntk tips nak cepat jalan buka kan hahahahahaha guess what ? hrini 13/12 kita da bersalin bby boy hahahaha malam tu kita bancuh milo dgn majerin then suddenly siang semalam da sakit trus g hospital da 3 cm 🥹❤️ Alhamdulilahh lega rasa hati

2 Các câu trả lời

Wahh tahniah sis! Saya pun mcm nak try, tapi takut nanti sakit ja dapat bukaan tak ada lagi 😂

10mo trước

kita 2 kali je minum pstu bersama then bnyk gerak . sakit dri 8 pagi tapi tak layan . smpai 3 ptg trus ke hosp . then da bukaan 2cm tak lama trus 5cm hehe