Masih confuse pregy atau tidak

Hai momies..bole bantu sy tgk upt sy nie positif atu tdk ye..bulan lepas pon sy ada test juga tapi still samar yg ada terang sikit tu awal2 bulan nie dan terbaru yg 2 jenis upt tu sy baru buat pg td air kencing yg second..first punya air kencing sy lupa nak simpn..

Masih confuse pregy atau tidak
2 Các câu trả lời

Alhamdulilah, nampak dua line tu walaupun samar. Awal lagi mungkin.

2y trước

sy last period 26/6 sis..mase awal dulu sy check susah nak nmpk line ..terbaru test 21/8 dah nmpk line tapi masih samar..