Sunat baby

Hai momies..ada tak kat sini yg sunatkan baby boy awal? Boleh share ckit

3 Các câu trả lời

Kwn saya sunat kn baby dia masa 2 bln. kaedah laser. klu awk duduk area kl/selangor boleh cek sini https://www.facebook.com/solehring?mibextid=ZbWKwL kwn ckp seminggu sembuh. Sy pun insyaallah nak sunat dia awal sbb abg dia dulu sunat masa besar jenuh gak jaga sbb dia takut. haha

Sy sunat baby sy msa 35hr.. alhamdulillah senang jaga.. sehari luka dh kering.. klinik guna clamp n laser

me. senang jaga. Sy sunat masa umur 2 bulan lebih. guna kaedah clamp

11mo trước

ikut klinik tu sediakan kaedah apa. boleh call dulu tny. so ibu lah decide nak guna kaedah apa. pastu cari klinik yg buat kaedah yg ibu nak tu.