5 month pregnancy

Hai momies, sekarang saya dh masuk 5bulan pregnancy. Kaki dah mula sakit, & rasa berdenyut sangat sangat. Masa baring dah tinggikn kaki pun, tapi masih berdenyut. Momies ada apa2 tips tak? 🥹😩#advicepls #pleasehelp #firstbaby #pregnancy

1 Trả lời

Hai mommy. Banyak berdiri or banyak sangat berjalan ke? Kalau ya memang selalu nya jadi macam tu. Tapi apa pun mommy boleh mention kat nurse masa check up. Nanti nurse akan check kaki mommy