Tanda bersalin

Hai momies, saya nak tnya kalau ada lelehan air kuar warna putih jernih campur ala2 sikit warna susu tu air apa ea? Sye first pregnant jadi confius sikit..? sakit pinggang ngn perut ada tpi tak kuat sngat.. #37weeks 2 days

1 Trả lời

Keputihan atau mani suami jee rasanya.. saya dulu time nak bersalin keluarlah lendir mcm tuu campur brown atau blood spotting

5y trước

ohh yeke hehe.. maybe keputihan jee sbb perubahan hormon atau dah nak dekat bersalin