Details Scan

Hai Momies , nak tnye kandungan brpa bulan yg sesuai untuk buat details scan ye? Agak2 harga dlm brpa eh???

11 Các câu trả lời

Kalau tempat sy 18-27w boleh buat detail scan..harga rm70 sbb klinik bru buka kalau dduk area kota bharu nama poliklinik an-nisa sbb bru buka and dia akn buat offer berpanjgn..

5y trước

Laki sbb sush sgt nk dpt doc perempuan..tapi stu fmly boleh masuk staff dia pun ad teman..

18-24 weeks waktu terbaik utk scan doc sy kata. Mcm sy buat masa 21w2d . Tmpt sy agak mahal. Rm180 . Ade je tmpt lain yg murah sikit. Kena survey. 😁

Saya baru lepas buat..skrg 20w..harga ikut klinik tu jgk..sebab lain klinik lain harga..saya kena bayar rm150

sy buat masa 18weeks...harga atas klinik jugak sis...kne rajin servey2..

Klau kt tmpt sy details scan rm120 (18-24weeks)

Sy buat kat klinik besut rm150..19w-25w je kot

Sy buat masa 21 week 6 day..RM255

Sy buat details scan masa 20w

Klau nak tgk jatina brpe bln yee?

5y trước

Sy scan gender 17weeks da nmpk to bergntung pd kedudukan bby jgak

20-24 weeks klinik siti rm180

5y trước

24 weeks dah skg