kena gigit

Hai momies nak tanya la macam ni biasa kena gigit dgn apa ya sebab td petang merah je, malam jadi bengkak pulak macam ni. asik nangis je pastu gesek tangan kat saya macam gatal or sakit i don't know la kan. ada yg pernah kena tak. ni gigit nyamuk or semut ya atau binatang lain?? #firstmom #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

kena gigit
4 Các câu trả lời

bkn nyamuk ni. kalau nyamuk bengkak dia lain. kalau ank sy kena gigit semut pun bengkak lain. takpasti la ank sis kena apa. kalau berlanjutan, kena g klinik la sis. bgtau la doc dh brpa hari kena

2t trước

ni keadaan jari dia harini macam ada bintat. bukan semut ya awak risau pulak saya.

mgkin serangga or semut.try sapu ubt dlu.klau mcm makin x ok g klinik la

2t trước

terima kasih

try sapu ubat ke ok tak ek

2t trước

saya sapu minyak taktahu okay ke tak risau benda apa gigit. nampak macam kena gigit ke bengkak tersepit ya.

dah sapu minyak dulu ke?

2t trước

da sapu minyak, saya sapu minyak baby tropical herbs tu boleh ke ek. dia asik gesek tangan dekat katil time tidur, macam gatal ke sakit pun saya taktahu. haih risau