Pregnant 5week

Hai momies.. Nak tanya.. Kita pregnant 5week..tapi tadi mcm keluar lendih putih.. Ada darah lendih cikittt jeee tadi.. Normal ke ye..

3 Các câu trả lời

Apa jua pendarahan (yg mengalir) / spotting semasa awal kehamilan boleh jadi sebab penempelan atau ancaman keguguran. Kena buat pemeriksaan dgn doktor

7mo trước

Sama

Saya pun jadi macam tu masa 5w. Sy ambik duphaston je.mmg xblh nk lasak.

2t trước

Duphaston bukan vitamin, tp ubat hormon utk kuatkn rahim yg doktor prescribe utk ibu2 yg berisiko keguguran.. biasanya yg bleeding awal pregnancy ni la yg dpt ubat ni..

skg saya tgh alami , mcm mne awk masatu okay ke ?

5d trước

sy turun darah terus awak