SCAN BABY TAK NAMPAK JANTINA

Hai momies , nak tanya ada x yang da nak masuk 28 weeks bila scan masih x nampak jantina . Dr kata peha tutup la peha besar la . Sya da lah excited nak beli baju baby matchy2 colour tahu2 x nampak jantina pula huhu #ingintahu

5 Các câu trả lời

Sy br blk scan 28 weeks.. Masih xnmpk 😂 Tertutup gn peha eh.. Tp pengalaman sy mcm boy hahaha Sbb bby boy sy gini 🤣 Dia xnk tunjuk malu smpi sy bersalin br tau bby boy 😬.. First bby girl elok sekali scan nmpk 🤣 Tp brg2 bby sy beli jew hahah Lepas pntang br pulun beli 😂

1y trước

kan sis .. rakan2 kerja pun kata .. baby boy ni malu2 nak bagi tngok hehe

Sy haritu scan kat swasta takmau nak tunjuk gender , jenuh teka teki dgn doc . At last p KK eh blh pulak dia tnjuk dekat doc 😆 harap2 betui la yg di scan tu 🤭🤭🤭

sy. sudahnya beli unisex saja. nti dh lahir baru beli ikut warna gender. tapi klu susah nk npk ni..girl. based on experience.

1y trước

betul yg penting kndungan sihat.

Beli unisex je ok dah tu. tp usually susah nmpak ni gegurl la tu. hehe.

1y trước

hubby mmg nak bby girl sis 🤣 .. smpai skg berteka teki .. x sabar tnggu baby kluar hihi

28wk mmg dh besarr

1y trước

aah tu la wak .. dah mcm penguin mama nya bejalan .. dr kata x nmpak jga hihi