vaksin covid

hai momies. nak tanya , ada x momies yg 32 weeks ambil vksin? boleh share pengalaman ? macm mana 2nd dose ? #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

saya dah habis dos ke 2.ok jer.cuma saya boleh kata bergantung badan sendiri.sebab pada dos pertama saya kena attack asma 5 hari berturut.padahal saya dah lama tak kena.tapi lepas tu saya ok.rasa lenguh pada tangan yang kena vaksin.cuma saya tak demam.dos ke 2 Alhamdulilah..ok tak de pape simptom kecuali lenguh pada tangan yang divaksin.

sye xambik sis,,, sye tunggu lps bersalin