makanan untuk naikkan hb

hai momies . esok saya ada check hb . hari tuh check hb low 10.6 . any suggestion untuk naikkan hb pelis momies?

53 Các câu trả lời

Boleh cuba OMB sis.. Inshaallah cantik HB nanti.. Lepas bersalin pun susu meriah je.. Boleh wasap yana 0184674655 rm25 je

makan iberet sis, sy haritu hb 10.7 naik 11.6. Makan iberet then makan jambu batu jugak hari2 sbb jambu batu bgus utk hb

Klu sy ubat jgn tinggal... Bykkan makan jambu batu n kerang.. Minum air oren sekali tnpa gula.. Tu je sy buat.. Hehe

5y trước

Ok puan terima kasih 😊

Ingat sy je pening psl hb low🤣 sma la kta esok cek hb..rsa rsau nk g cek nti kena bebel lg😩😩

Buah jambu batu..minyak kelapa dara dan berhenti pengambilan mkanan yg berasaskan coklat..

5y trước

Oooo ykew . Ok . Tq info

try minyak kelapa dara ibu , hb mntain + baby kuar nnt xkena jaundice(sy darah O+) 😊😊

try mnyk kelapa dara , sy dulu hri2 mnum caffien hb dr 9 naik smp 12 mntain smp beranak 😊

5y trước

Ubat kk makan tak momy?

Jambu batu.. saya alhamdulillah sepanjang mengandung niy xpenah lagi hb low..

Minum susu kambing Hi-Goat sis. Saya Hb dari 10.8 naik ke 12.5 dlm masa 2 minggu.

2y trước

Ade contoh gamba susu higoat yg awk beli tak…sbb sy pun hb low

Bley cuba.. Jus delima gulsan 1 sudu pg 1 sudu mlm In syaa ALLAH