bertungku selepas nersalin

hai mom, sy nak tanya ada ke kat sini yg tak bertungku selepas bersalin ? apa effect dia ye ? sbb sy dah nk masuk 3 bulan tak bertungku jadi terfikir kesan kesan nya .. sekarang sy slalu jgk sakit urat dri tapak kaki smpai k peha .. tu effect dia k ? kalau sy mula bertungku sekarang boleh membaik k ? atau dah terlewat ye ? sy czer .

1 Trả lời

sy xpernah tungku masa pantang. alhamdulillah sy baik2 saja..just exercise lightly, aktif. tu saja.