Rambut Ibu gugur, baby baru 4 bulan

Hai mom semua.. Nak tanya, rambut saya gugur teruk.. sampaikan pegang rambut pun boleh dapat byk rambut gugur... Takut nya tengok rambut Kat tangan.. Baby saya baru 4 bulan.. memang lah kata biasa lah tu rambut gugur setelah bersalin.. Adakah mom's ada solusi nya secara medis ke, atau tradisional ke.. atau dgn rawatan apa ke? Terimakasih Sudi share.. #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Samalah saya pun rambut gugur . Bhgian depan nmpk nipis dah 😭😭😭😭😭😭

1y trước

samaaa😭😭 sampai nak basuh rambut pun dah risau & takut. Sebab gugur ye ni lain macam. Gugur sebelum bersalin bila kita tarik2.. terus hilang. Ni lepas bersalin setiap kali tarik mesti banyak & non stop gugur. Tu takut nak basuh rambut🥲 btw anak skrg dah 3 bulan 15 hari. Ingat kan sebab effect cucuk depo🥲🥲 ada orang kata cucuk depo pun jadi macam ni.. haihh