Baby 2 bulan susah tidur

Hai mom semua nak tanya baby 2 bulan selalu tidur 2 jam je ke atau dalam 30 minit je dia tidur, anak saya tidur tak lena mana sekejap2 je dah terjaga, dah baca surah2 macm still tak lena.. boleh bg padangan tak #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

tidur sekejap tu tidur siang atau malam? baby bedung tak? ada pasang white noise? follow ig baby language, banyak share info tentang tidur baby. lagipun baby awak dalam fasa newborn lagi, belum boleh beza siang malam, belum adapt dengan suasana kat luar rahim ibu.

anak sye 3 bln.. pun mcm tu jgak.. kdg2 tdo lme 2 jam mcm tu.. kdg2 stengah jam je.. ikut hari jgak la.. tp mlm memg dye tdo lena...