boleh kah bersetubuh sehari selepas haid

Hai mom semua... Boleh kah klau seks selepas hari pertama selepas haid??? Nak cepat hamil... Nak jadi mom jga mcm korang

1 Trả lời

Ketahui waktu subur dulu. Sehari selepas haid tidak akan melekat. Boleh saya tahu tempoh waktu period berapa hari? Saya akan cuba bantu.

3y trước

hi sis nak tnya ,sya mulai haid 11 hribln 11 ni,bersih 16 MCM tu,selepas itu 24hribln 11 Sya Kuar wrna coklat sikit,esok ny keluar LG drah sikit,Smpai hri ke 6 waktu pagi saja keluar nya,Sya keliru itu sisa haid atau tanda2 hamil,sblum ni haid Sya ok bulan ni je pelik,