Morning sickness

Hai mom , nk tnya mcm mna yea mom diluar sana kawal morning sickness . sy new mom to be baru 2 bulan pregnant , pagi2 mesti mual nak muntah . takboleh bau apa2 sngt dah . cik suami nk pegi work pon pakai mnyk wangi kita ni dh kena lari tutup hidung . bau asap kereta smua tkboleh . boleh share pengalaman tak ??? #newmom #ingintahu #firstmom

28 Các câu trả lời

sy tak leh bau husband ?tak lama tp sempat la husband penat asyik kena repeat mandi kena repeat gosok gigi sabun tukar baju?

tk boleh kawal awk.. tp masa sy morning sickness alhamdulillah sebulan je.. time tu sy byk kan minum dan makan buah tembikai

mcm sye dlu xblh bau dodorant husband mesti rse loya truk. sye mkn asam or bnde2 masam dpt la kurang skit loya tu.

2mo trước

betulll haa sama smpai suruh cik suami tukar pakai yg jenis lain yg perempuan pnya pulak skrng ?

saya sekarang baru 4 weeks 2 days and belum buka buku just nampak dinding rahim tebal je.....awak dah scan ke

2mo trước

hai , yea dh buka buku pink skrng . doc dh scan nmpk jntung smua . eii tak sabarrr kn .

saya nak 20w pun muntah lagi , takleh kawal dia rasa nak muntah dia muntah jeee ahhahaha

Jaga pemakanan… Aktifkan diri… Nak hilangkan takleh… Untuk kurangkan kena busykan diri…

2mo trước

terima kasihh

normal.. nk kawal tu xde, pasrah je.. nanti lama2 ok.. kne try n error sendri

2mo trước

kena biasakn diri ni ?

nak tanya awak dah berape week ye 2 bulan tu? and dah buka buku ke?

2mo trước

skrng dh 2 bulan seminggu . baru buka buku pink .