Baby turun

Hai mom. Nak tnya ni.. sya tngah preg ank ke2 dan skrang ni dah 34w 5d.. dan kpala baby saya dah masuk jalan "Turun".. normal ke 34w tpi baby dah masuk panggul??

1 Trả lời

Hi sis. Mcm mana awak tau baby dah masuk jalan? Dekat scan ke? Kalau tak silap saya normal 34w kepala dah kat bawah cuma kalau dah masuk jln tu tak pasti. Saya berurut pun bidan ckp baby punya kepala dah dekat jln tp saya belum scan lagi. Saya dah 36 weeks