baby gerak

Dah masuk 34w ni mmg lain lain ehh rasa baby gerak.. Tak macam sebelum ni.. Skrang ni rasa lain sngat.. Smpai sakit² bawah sna..

1 Trả lời

Sy pun sma sist..slalu skit2 .. Kdang tu smpai nak nngis.. Nurse ckp sbab baby mmbsar dan prlu ruang yg lbih luas..sbab tu sakit bila baby menendang. Lagi2 nak dkt brsalin...☺☺

5y trước

Btul sist..kdang rasa mcm nak nngis jga ada..mcm nak teran masa tu pun ada jga..btul2 tendangan kasih syggg nie..hihihi🤣🤣