bukaan bersalin 1cm

hai mom nak tanya lepas bukaan baru 1cm dgn turun tanda, lepas kena seluk pun darah jadi nonstop kluar, ada cara lagi tak nk buat bukaan jd 2cm and seterusnya.. #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

ketuk ketampi. jalan itik. bykkn berjalan. letak kaki sebelah atas katil n buat stretching mcm rapatkan badan ke katil.

jalan itik...ketuk ketampi...bersenam rama2..boleh tgk kat TikTok...tidur mengiring sebelah kiri..

1y trước

Seawal brapa minggu boleh buat yer?