tlong mmy please

Hai mmy , nak tanya mmy smua , saya umur 18 tahun and saya dh 28 week nak msuk 29 smlm check dengan doc , doc kata bby 1.2 kg 😢 Apa yg perlu saya amalkan ya ? untuk bagi bby 2kg keatas ? Boleh suggest kan tak ? first baby so taktahu nak buat apa 😅 #mommybuntu

1 Trả lời

kira skrg mommy dah 39week kan? ke dah bersalin? mcm mne dgn masalah puan mengenai berat badan baby tempoh hari? serba sedikit boleh berkongsi pengalaman dgn warga TAP 😊 #TAPSupermoms #TAPactiveusers #IbuRA #18Mac2021

4y trước

Allhamdullilah dah bersalin 3/3 hritu 😊