rasa xselesa area celah kangkang dan vagina

hai mami,sy pregnant 22w++normal ke kerap rasa xselesa area stu.rasa sengal2.mostly bila bnyk berjalan,berdiri lama.rasa lenguh gtu.xtaw nk ckp mcmna

2 Các câu trả lời

sama..area bawah perut pun rasa sengal2 kdg2 sakit 😔

2mo trước

ada pergi..doc ckp normal sbb baby nk membesar.. especially klu mommy yg badn tak pernah gempal so dia regang lapisan kulit & tulang pelvis tu.. sabar je lahh tahan sakit

normal

2mo trước

ye rasa. lagi sakit bila dah masuk 3rd trimester dan bila dah hujung2 nak bersalin.