Ingin Tahu Lagi

Hai.. Maaf ya .. Kandungan saya telah memasuki 10weeks 2days. Persoalan saya . Adakah selamat sekiranya saya membonceng motosikal ya ?

2 Các câu trả lời

selamat je sis. bagitau rider jangan bawak laju, elak langgar lopak lobang bumper yang boleh buat awak terhentak atas motor.

1y trước

sy pun ttc 2 tahun sis. tapi sebab kadang kadang bosan naik kereta, selalu ajak husband naik motor ronda kampung 😂

selamat je . saya dari minggu berapa lagi husband dah bawak nak motor . cuma kene lebih hati hati

1y trước

Alhamdulillah lega dengar . Terima kasih sis jawabkan .. Sebab risau sikit . Tapi dengan jawapan sis , lega hati saya🥰🥰 .