rambut gugur

hai korg. normal ke rambut gugur terlalu bnyk awal2 pregnant ni. sy rasa rmbut gugur terlalu bnyk mcm dh kna pemyakit lain pulk 😌😌😌

3 Các câu trả lời

Sama. Hari2 kena vacuum bilik 🥺 pernah masa sy sikat rambut, rambutnya terbang atas muka husband sy yg tengah tido. Dia pon kibas2 muka dia sbb dia ingat ada lalat hurung dia sy kat tepi hanya mampu gelak 🥹😂

Saya pun gugur banyak . Kalau kemas2 rumah tu mmg merata je kat lantai. Cuba try tukar shampo pulak, sy dh slowly brkurang ni.

1y trước

okey2 nnti sy cuba. thankss

Saya pun gugur byk sgt 🥲

1y trước

tu laa. sy potong pendek rmbut rimas asik gugur je