scan gender

hai korg , ada yg sama tak scan kk tgok girl . scan lagi kat swasta 21 week hsil nya sama juga girl cmni heheh . prsoalan nya rmai kata klau scan girl nti btukar lagi . klau btul girl alhmdulilah sbb dua dh boy 🫢#bantujawab #ingintahu

scan gender
5 Các câu trả lời

masa baby first dulu klinik swasta dgn doc pakar hkl scan baby boy. kk scan baby girl. bila keluar baby boy. xpe sis, sis doa banyak2 selagi belum bersalin nak baby boy

Tahniah awak... hehehe... nak tanyaaa,, kalau jantina boy, dapat detect awal tak? Hehhe..

3d trước

ahh , pnglaman dua ank boii 15 week mmg dh tau boy sbb dia tnjuk turtle dia hehehhe

Insyaallah girl tu sis..sbb sy scan dlu girl mcmni jgk🩷

Tu mmg girl tu. Sbb nampak line hehhehe tahniahhh 🩷

2x scan sama result. inshaAllah tak bertukar pun

7d trước

tu lah kata doc swasta xpnah lagi ada tukar2 slma scan kat klinik dorg heheh tu nak mntak pndpat kwn2 🫢