Puasa / baby ok ke kalau kita ok

Hai korang,sy pregnant 15w.baru tinggal puasa 2hari .sepanjang berpuasa ni rasa ok,sbb sy makan btul2 ckup semasa berbuka puasa dan sahur. Tapi tinggal dua hari tu sbb muntah,trus berbuka puasa sbb risau bby . Tapi skrg ni sy risau la,ok ke baby sy ye?ada yg mcm sy tak?apa korang buat utk pastikan ok?pg scan ke? 1stbabyni #puasa

10 Các câu trả lời

Saya 18 weeks. Saya puasa tinggal 2 hari ja, semalam ada check up kat KK dr tak sarankan puasa sebab hb saya drop and berat badan tak naik.

1y trước

yeke awk..tu la kan,kita rasa ok..tp lps check,baru tau keadaan kan..sy doakan awk baik2 je lps ni🤲❤️❤️❤️