LEHER BERDAKI

Hai korang, ada tak yang pregnant tapi leher, setiap pelipat berdaki sangat2? Boleh hilang ke lepas pregnant? Dah sental2 tiap kali mandi, pakai losyen/minyak setiap kali lepas mandi tetap sama jugak. Ya Allah malu betul ramai yg tegur. Ni baru rupa lengan, leher lagi lah berkerak 😭 jangan marah, tanya jeee. #firstmom

LEHER BERDAKI
2 Các câu trả lời

InshaAllah lepas pregnant dia hilang. Hormon mengandung tu. Saya masa baby 1st tak tahu benda ni, tgk ketiak gelap dari biasa, mcm berdaki, buruk nampak. Lepas deliver tak lama dia hilang. So skrg 2nd baby tak risau dah😂

hormon mengandung.. normal wakkk..nnti after bersalin barula dia ok tp amik masa lama sikit. jgn kata leher... miss v pn nnti lagi gelap warna nya...its normal..nnti kembali ke asal.enjoy your journey..