Bangun tido sakit pergelangan tangan.

Hai. Kenapa tiap kali bangun tido je pergelangan tangan mesti rasa sakit atau lenguh ? Pinggang pun sakit sgt. Ada tak bakal2 ibu yg 22 week sama mcm saya.

4 Các câu trả lời

same la saya sis..sampai kebas 2 belah tangan, kdg2 siap package kaki sekali kebas..pinggang jgn cakap la..lebih2 celah kangkang sakit ye la hai..sampai menitis air mata..tpi tahan je dengan kerja ye..

2y trước

saya pon kadang tang situ, memang terasa baby suka kick tang situ, sampai nak terkencing dibuatye..sabar jela hihihi demi anak tahankan aja

Saya tak sakit pergelangan tangan. Tp cramp kaki. Better rest kan tgn mummy, jgn buat kerja berat sampai hilang lenguh atau sakit tu..

2y trước

okey. tq jugakk mummy.

pernah kene. lps bersalin baru hilang. pergi mengurit xjalan. boleh dikatakan mcm alahan la kirenyer

2y trước

mungkin jugakk la alahan kan.

saya pon sama saya 21 week .. rase sakit sama jgk mcm sis rase .