kencing manis 7 week

hai.. kat sini ad tak baru je check kehamilan kt klinik tersangkut kencing manis tinggi.. ad tips x nk kurangkan .. #pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

saya anak pertama hritu pun kena kncing manis juga tapi anak lahir tk bsar pun 2.8 kg je .. tp alhamdulillah tkde apa2 yg serius just kawal pemakanan , kurgkan air manis mkn manis and jaga portion je ... desert2 tu klau boleh sekali sekala je mkn.. skrg sy preg anak kedua pulak , mnggu dpn bru nk buka buku 😊 jgn stress2 lah ye inshaAllah tkde apa2 .. moga dipermudahkan urusan momy ye

11mo trước

aamiinn.. insyaallah terima kasih

jaga makan. stop ambik manis2. selalunya kencing manis time pregnant ni sebab hormon tapi tetaplah jaga2 ye sebab awal lagi tu. jauh lagi perjalanan. risiko baby besar

11mo trước

itu la saya risau.. terkejut juga tetibe sangkut.. insyaallah saya stop mkn manis2 ni ..