IKAN PATIN TEMPOYAK

Hai , kandungan 16weeks, boleh ke ibu ibu makan ikan patin tempoyak , teringin da seminggu lebih tp risau nak cuba sebab pernah ternampak post katanya xblh 😪

7 Các câu trả lời

semua makanan boleh makan , makan je kalau mengidam cuma try dulu sikit2 tkut xsesuai plk dgn badan sbb badan ibu pregnant ni lain2 penerimaan dia ada yg alahan dgn makanan tu ada yg xde alahan

ikan patin bagus... protein yg sihat ada minyak ikan semulajadi. tp saya goreng je . x bkh mkn tempoyak lagi . nnti pedih ulu hati

blh je..sy mse 15w mkn ikn patin tempoyak n ikn sg ..sbb blh mkn yg tu je mse alahan

post mna x boleh tu? sy kwin org pahang masa 9week dlu dh melantak spinggan haha

7mo trước

ouh mybe tempoyak tu durian eh? boleh ja wak mkn durian. bkn byk pon dy letak dlm tu. sy hari2 sambal belacan tempoyak lg. durian pon sy mkn gak tapi limit 3 ulas je sehari

Boleh sgt nak makan. takde masalah. 🫶🏻🥰

Alhamdulillah saya makan takda apa2😊

boleh