Tambah tggi bby

Hai ibu2..bleh x share mknn ape untuk tmbah tggi bby.?? Bby sy sgtt2 aktif dn kurang mkn..berat dy skrang pom dh x normal..tggi mmg bnyk kli check up bantut..bby sy 9 bulan lebih..bby boy..fully bf.. Berat 6.8kg Tggi 66cm

2 Các câu trả lời

saya bagi unsalted butter/cream cheese/susu full cream/pisang/kentang . kalau ni bagi yougurt pun okay, kt tempat saya susah nak ada yougurt mcm tuh, so tak bagi. sbb anak saya pun mcm sebaya anak awak. makan pun kurang, 3-4suap je. alhamdulillah masa check up hari tuh dah tak bantut, sblm ni mmg bantut. so far saya try bagi makan cara tuh je. even sikit tapi dlm masakan letak cheese/susu/butter selalu.

2t trước

yg ni tak pasti la, kalau fully bf maybe pmakan kita kot .

kelmarin pg check up, nurse pn ckp bmi dh xok. die suh bg mkn yoghurt n cheese. blek study ckt, utk tmbh berat bdn, tulang... jom la kite usaha ye awk..