Skincare..

Hai ibu2..nak tny,u all fasa pregnant ada pakai skincare tak?skincare apa?blh share..?tq 😊 #First_Baby

4 Các câu trả lời

xde mom, just wash face guna sabun baby sja 😂 tapi masa pregnant kulit memang akan cantik dan rambut pun sihat ntah kenapa, tapi nanti lepas lahir rambut akan gugur banyak 😅

Time preggy mmg malas pakai ape2. Kalau rajin je sy pakai rosehip/grapeseed oil 😅 cuci muka lagi laa malas, dah masuk 2nd preggy mmg malas je 😆

3y trước

🤣🤣

Time pregnant setakat dh 27w ni, sy nk pakai cleanser pun boleh kira guna jari 🥲 skincare mmg tk pakai lgsg.

Betui..tp skin rasa berkerak jeee 😅