Sangkut gula..

Hai ibu2..boleh bantu sy tk macam mne nk turun kn gula ye..first timer kena #ingintahu

2 Các câu trả lời

Alhamdullilah saya tak sangkut gula atau kencing manis... walaupun history mmg kuat... sebab saya amalkan set mengandung shaklee... kalau puan berminat boleh wasap saya www.wasap.my/60197857093/NakOrderShaklee

Saya pon first timer. Mcm yg dr ckp. Jaga makan. Yg karbo putih spt nasi dan roti tukarkan kpd brown rice dan roti whole meal tu. kurangkan mknn manis.

4y trước

Basmmathi xsure tapi yg lemon tu ok je asal tanpa gula