Clear blue

Hai ibu2..boleh ajarkan saya cara guna prengnancy test yang CLEARBLUE tu tak? Saya tak pernah guna yang tu sblum ni guna yg biasa ja..sb td saya beli kat frmasi saya tanya staff tu dia kata yg ni tak celup dia kenc*ng kat atas..saya tak faham la macam mana..maaf ibu2 saya budak baru blajar

5 Các câu trả lời

Nak mudah tadah urine dalam cup.. Then celup kan test tu bahagian y kne celup tu la(tgok di description) selama 5 saat.. Then tutup semula kepala y di celup tdi, letak di tempat rata.. Then tggu.. Sy paling suka gune clear blue digital sbb dia boleh tahu dah berapa weeks..

Hi awak, awak boleh buang air kecil tala kan air tu dekat strip clear blue tu, dia ada beberapa saat untuk tala tu, bole baca kat manual. Semoga faham 😂

Assalamualaikum mummy semua Saya nak Tanya bila ya boleh scan untuk lihat baby Dalam rahim or luar rahim?berapa week ya boleh nampak dah? terima Kasih membantu..

2y trước

5 weeks boleh tgok dah.. InsyaAllah nampak kantung dulu

Saya nak mudah … kebetulan ade bekas air kencing . Jdi saya tadah then test pki clear blue tu .

2y trước

Saya buat Mcm tu , then baca description berapa lama Pastu done

baca dkt description die. ade tulis nak guna mcm mana.