alahan teruk

Hai ibu2 yg berpengalaman..saya baru disahkan hamil.baru 6w je..tp seawal week pertama sy dah mula kena alahan teruk.muntah2.cepat lapar.hilang selera makan.bergerak depan ke dapur pn cpt sgt penat.nak baring je..simptom mcm demam.mkn apa semua xkena wlpn dah ikut nasihat mkn buah,bijirin,roti biskut atau apa je yg mungkin boleh dimakan..tp xjalan..siapa pernah alami mcm ni? Ibu2 buat apa..?

1 Trả lời

sy .. tdur ja kja .. x larat bikin kja nsb baik huby memahami