Ini berak biasa atau cirit berit?

Hai ibu2 di sini..saya nak tanya...anak saya kene cirit berit...masuk hari ini dah 6 hari...tapi hari inj 2 kali sahaja dia berak..sebelum nie 3 hari berak..hari pertam dia berak berai..selepas hari kedua dan seterusnya dia berak macam dalam gambar ini...nak tanya ini berak biasa atau normal?susu formula..baby 3 bulan..dia sekarang nie suka main air liur dan hisap tangan...dan pergi klinik dan hospiral..doktor kata semua normal sebab tak meragam..tak muntah ...tak kembung...adakah kene tukar susu?saya pakai sus ducth baby..plese help...#pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

Ini berak biasa atau cirit berit?
1 Trả lời

Hai, based on picture nampak normal. Cirit birit ni, texture dia macam "watery". Cair. Kebiasaannya, kerap sangat berak.

2y trước

dia berak nampak ada lendir