Suntikan Depo

Hai ibu², Sya nk tanya ada tak sini yg ambil suntikan depo tapi berat badan tak naik malah turun dan makin kurus kadang rasa letih sya dah masuk 3kali suntikan still tak naik berat badan risau lah #SeriusTanya #Sharing_dong_Bund

1 Trả lời

Depends on org. Sy lepas bersalin pun kurus mkn pil perancang. Tp sy lg suka sbb bdn ringan. Nk gerak laju2 senang. Org keliling ckp slim sbb stress jaga anak ke. Dr. tegur pun sy ckp penattt jaga anak. Dulu ank first badan naik teruk, tak sukaaaa