Normal ka??

Hai ibu2 , sy pregnant 6 mggu.. Sekarang langsong tkda selera makan, mulut asyk pahit tekak asyik rasa nak muntah.. 😭😭 minum air kosong pon rasa pahit.. 1 lagi kt bahagian ari2 rasa mcm senggugut nk period tu, tpi tk kuat, itu normal ka??

2 Các câu trả lời

normal sis... pembawakan sesetengah ibu ni mcm2...apa2 pn sis kna mkn jgk..lw x nt badan x sht..x da tenaga...lw da sakit di ari2 tu..sis kna hati2..kna byk berehat..jgn angkt benda2 berat..lw da pendarahan yg byk...sakit yg kerap..kna terus ke hospital..tkut da apa2 masalah...saya doakn sis & kandungan baik2 shj🤗

3y trước

sama2 🤗

kena pksa skit kaq mkn....supaya ade tenaga n utk baby