Baby 5bulan

Hai ibu2. Sy nk tanya . Boleh ke bawak baby 5bulan tgk wayang..? Siape pernah bawak baby 5bulan prgi tgk wayang? .. #firstmom #ingintahu

16 Các câu trả lời

x brp elok lh ibu.. wayang sound kuat kita yg dewasa pun blh terkejut apatah lg baby.. satu lg takut effect pd pendengaran baby sound kuat tu..

tak sesuai sis.. baby kecil masih x boleh tahan bunyi yg tlalu kuat..elakkan bawa anak bawah 2 tahun pgi pawagam

Ya Allah x boleh tahan sangat ke bu,, sampi segitunya,, bukan hal yg penting sangat pon

sya rsa xsesuai la...sbb bunyi bising tkot nnti dya mnagis sbb trkejut ja...msih kecik lagi tu

X penah. Lau boleh elakkan la sbb masih baru. Lgpon kat wyg bunyi bising nnti terkejut dia.

-_- sy tak bawa. bahaya