Bonjolan pada breasts

Hai IBU2 smua..nk tnya ada x spa ada pengalaman macam Sya...ank first tp bhgian breaste qasa ada bonjolan bulat bhgian bawah puting sebelah kiri shja...risaulah Sya...risiko x ya..prgnet bru 15mnggu

1 Trả lời

klau ad bonjol masa checkup minta misi check kn..mcm sy lpas bersalin ank no 3 thn lpas as bonjol sy biarkn smpai la tbe2 sy pregnant lg thn ni minta misi check kn..dh jumpa doc tp doc kata kena tggu lpas bersalin bru boleh jumpa doc pakar..skrg bru 33w..