Assalamualaikum

Hai ibu² semua...sy ada persoalan sikit.. Sy blom trlepas date priod sy.. Tp disebabkn.. Perubahan pd diri.. Sy cube utk cek upt.. Dan result double line tp 1 line samar.. Tiga kali sy cek.. Result sama... Adakah sy prgnant.. Or kena tgu hari period sy?? Ada sesiapa tahu x?

Assalamualaikum
36 Các câu trả lời

Alhamdulillah sis, positif tue... Sy pun before nie cek before due period...

Ikutkan positif tu. Saya pun dpt tau pregnant 3 hari sebelum tarikh patut period

brand upt apa ni sis?

Saya pon dulu mcm nie.... Satu line trang... Satu line kabur.... Bila p test dekat klinik.... Saya hamil....

Tunggu lagi seminggu dua..

Dua line tu sis. Tapi kalau nak puas hati. Cek waktu pagi. Takpun tunggu waktu sis period. Saya dulu pun cek first time line samar. Then saya cek waktu pagi line lagi terang. Tahniah ye sis