Assalamualaikum

Hai ibu² semua...sy ada persoalan sikit.. Sy blom trlepas date priod sy.. Tp disebabkn.. Perubahan pd diri.. Sy cube utk cek upt.. Dan result double line tp 1 line samar.. Tiga kali sy cek.. Result sama... Adakah sy prgnant.. Or kena tgu hari period sy?? Ada sesiapa tahu x?

Assalamualaikum
36 Các câu trả lời

Mcm +ve je.......,😊😊😊😊

Nmpk mcm positif tu. Tahniah sis

Date period sepatutnya bila sis?😊

5y trước

Dulu period tak teratur.. Lps brurut tu yg tratur.. Tu pn bru sebulan.. Bulan lps first period 4hb

Congrats sis... 😍

Alhamdulillah.. 🤰

Positif sis thniah

Kalo check sebelum spatotnye period, mmg line akan samar.. Kalo check lebih dr tarikh biasa period, baru line pekat 😊

Sama mcm sy.. sy check ptg, samar2 .. kali ke2 check seminggu lps tu.. sy check pg air kncing bgn tdo. result terang. Alhamdulillah sekarng 8w ank ke 3.. jarak 5 tahun.. Semoga ada rezeki sis juga. InsyaAllah.. jga diri dan pemakanan..

Tahniah

cobgrt