Hamil & menyusukan ank prtama

Hai ibu2 semua. Sy skrng tgh hamil 12 minggu dan masih menyusukan anak pertama. Fully bf. Ada tips x siapa yg sama mcm sy, mcm mana nk naikkan selera. Sy ada alahan muntah,cepat letih & x lalu makan. Sy makan apa yg tekak rasa nk mkn j. Nasi pn xboleh makan. Setakat makan roti,oat,mihun j. Tu pn berapa suap j. Risau anak dlm kndungan dgn anak yg tgh menyusu takut xcukup nutrisi. Susu masih ok xberkurang. Sy letih xcukup rehat tgh malam mnyusukan baby.

1 Trả lời

jangan lupa dptkan sample ibu2 yang ada anak newborn dan bakal melahirkan boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma