5weeks pregnant

Hai ibu2 semua saya nak tanya, buat utp by clear blue tunjuk pregnant 2-3week. tapi kiraaan doc dah masuk 5weeks . klu buat scan akan nampak apa² tak .? lagi 1 klu dah 5weeks mmg dah ada dalam rahim atau belum ? #ingintahu #firstbaby

5weeks pregnant
3 Các câu trả lời

Pergi scan wajib 7 weeks keatas, kalau bawah 7 weeks biasa nya xnmpk pape.. Ok kita sme skrg.. Moga kita dpt lahir kan baby y comel tahun depan sis

Masih awal lgi puan. Sy Alhamdulillah 8 weeks baru nmpk baby dlm kantung included his heart beat ❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

klau 5 weeks awal sngt tu nk scan . Sy scan 7 weeks pn bru nmpak kantung je . 9 weeks bru nmpak baby