Tidak alami alahan dan lain2

Hai ibu2 semua, saya dh 10w sekarang tapi risau sebab keadaan normal macam setiap hari kadang saya tanya somi betul ke pregnant. Period memang x datang 2bulan ni n test upt yes + dah 3x cek. Lepastu berat badan drop dari 60 lebih sampai 59 x tahu kenapa makan lalu je macam biase. Ade ibu2 yg sama pengalaman macam saya ke?#firstmom #ingintahu

22 Các câu trả lời

ya allah, seronoknye xde alahan.. sy lunyai rasa badan lemah sgt dhla muntah, perit tekak..patu air liur xle telan nk mludah je😭, xtau bila nk hbis ni.. baru 10w

sepupu saya tiap kali preg mesti berat makin turun, now anak dh 6.. nurse bising tp dah nk buat mcm mana? pasal alahan tu . syukur laa sis if tak alahan.. happy je

Normal awak, sepanjang saya pregnant, alhamdulillah tiada alahan langsung, kena bnykkan makan makanan yg berkhasiat, semoga awak dan baby sihat2 sahaja aamiin

Macam saya 10week baru tahu pregnant, masa tu asyik fikir kenapa takde alahan ni, tetiba start tu slowly alahan datang sampai 13w. Adoi 😅😅

normal...sama mcm sy...takde alahan langsung smpai bersalin...awal2 ni mmg berat turun nanti daa msk 5 bulan keatas dia akan naik la ...

Sangat normal ibu, ramai preggy moms yang tak ada alahan masa mengandung. Jangan risau ya! Janji baby dalam kandungan sihat ☺️

sy dri awal smpai da nk bersalin xde alahan, mkn pon selera cuma kdang lar bdn je penat dan ade mse jgk xde selera tp jarang2

Normal je sis. Sy dh 20wk xda alahan kecuali asma. Mmg ade asma dr kecik so sgt sng kena. Bab mkn, selera saje

sy takde alahan jgk masa pregnant . tapi alahan terkena dekat suami . 😂 syukur laa dia ok2 saja

Saya pun takde alahan, setakat mual sakit kepala kdang2 tu normal tapi kejap2 jee.