perlu bwk apa?

hai ibu2 semua .. nk tnye sikit .. perlu kah sijil nikah bila nk buka buku pink...??? sebab sy bru kawin 3bln lps .. yg sijill nikah xboleh lg ...msh blm siap lagi ..

2 Các câu trả lời

Nurse kat tmpat sy ckp..kalau dah tw mngndung dtang je ke klinik bwa ic walaupun sijil nikah belum ada..tpi lpas sijil nikah dah ada bru bwa dan bgi tngok dgn nurse..sbab prkmbangan kndungan sist lbih lbih perlu diutamakan brbnding sijil nikah smasa nak prgi dftr kat klinik tu..tu tmpat sy la..sbab nurse dan doc xckp sngt psal sijil nikah..yg pnting ada ic dan ingt trikh kwin..tu je😊

5y trước

Jgn lewat2 bwt buku pink sist..hehehehe..hritu sy bwt buku pink masa kndungan dah 6 bulan..mmang kena cuci tlinga masa tu..😂😂😂🤣

Salinan sementara ade kan sentara nak dapatkan sijil nikah tu . Boleh je rasanya guna salinan sementara tu.